Kapitel 16 » Du&jag

SLUTET AV APRIL

Den tiden, den tiden hon hade chansen att vara bara med Anders, men helt enkelt.. Nu är det snart sommar, och valborg är om en dag.
Sara känner sig ensam, ingen tar hand om henne. Innan vårterminen hade börjat hade hon blivit hotad av sin expojkvän, vilket hon inte mådde bra av. Hon var fast med han, även om hon ville ha Anders. Vad skulle hon göra? Han är så mycket starkare än henne. Men till slut hitta han en annan brud som var "så mycket snyggare och bättre i sängen". Gamla anledningen att göra slut med tjejer, det simpla.
"Jag vill inte ha dig, jag hitta en bätte hora". Istället för att vara ledsen blev hon glad, hon gick fram till Anders en dag. Berätta allt, han var lite glad. Inte så värst, tills han fick ordet var Sara lycklig.
Han sa att "han inte hade känslor för henne, den tiden hon hade varit borta svagna dem".
Nu, just nu har hon ingen. Brukar gå lätt över killar, men Anders.. Den killen ville hon ha, den kille ville hon verkligen ha. Varje dag önskar hon bara att han.. Han kommer tillbaka till henne. Hälsar till henne på korridorrerna, även om hon sagt massor med dåligt. Säger till han att hon inte heller tycker om han, till han. Men.. det gör hon, och det har hon svårt att acceptera.

Så nu är hon påväg till Alexi, hon ska ha en mysig filmkväll. Såklart ska en kille som Alexi har fixat åt Sara. Men hoon verkar inte vara intresserad av en gangster med kepan bak, och en snus grop i käften. Nej usch. Det vill hon inte ha. Hon har redan sagt det till Alexi, men såklart lyssnade inte hon på henne. Så Sara hade inget val. Var väl "tvungen" att hångla med han, hon var väl "tvungen" att sitta bredvid han. Så Alexi skulle tro att Sara har gått över.
Hon öppnar dörren, där står den dära "snus-jocke" med snus i käften. Sara blir bara äcklad, han har gula tänder, smutsiga kläder och ler som ett pervo. Hon fatta inte att hon skulle ens sitta bredvid han. Och kanske känna hans snusgrop? Sara ler åt han, ger han en kram. Han lukta faktiskt gott, inte som hon trodde. Alexi har ju som sgt ihop med Bosse. "Playern från södern". Att hon kunde få en sån lycko-träff, att få han. Det är svårt. Så många han haft, har dem nu varit tillsammans i 3 och en halv månad.
Fyra stycken hemma hos Alexi. Alexi och Bosse sitter i soffan, Sara och Joakim sitter nedanför.
Ingenting har hänt, och det börjar bli tråkigt. Jocke har fortsökt ta hennes hand, men hon tog bort den så svårt hon kände att det var nära. Men när klockan började bli elva, så slutade Sara tveka. Hon tog hans hand, för att göra han glad. Hon vände sig till han, ja.. sen hände det bara. Hon kände inte snusgropen, för den var "för högt upp". Men hon kände smaken.
"Tänk om jag spyr i hans mun?"
Stanken, eller smaken var förskräckligt äcklig. Men var kunde hon göra? Hon slutade hångla med han, sprang till toaletten och spydde. Han kommer in till toaletten.
- Fan.. hur mår du?
- Bra..
Sara lutar sig mot väggen, kryper ihop till en boll. Han sätter sig bredvid henne.
- Säkert?
Sara nickar, räcker sig lite och spollar. Sen sätter hon sig ner igen.
- Det är bara att.. jag kan inte. Jag kan verkligen inte gå över han.
- Vem?
- Anders. Det går inte, ville strula med dig för att se om jag hade slutat gilla han. Men.. det blir bara värre.
Han säger ingenting, bara den dära blicken "jag förstår". Tar hennes hand, sen säger han att han måste hem. Reser sig upp och går ut från toaletten.

VALBORG.

Sara vaknar upp på morgonen. Kollar på mobilen, inga meddelanden. Solen skinner in igenom fönstret. Hon går ner, äter lite frukost sen går hon och sätter igång datorn. Loggar in på msn, Viktoria skriver.
(Viktoria) Hej!(L)
(Sara) Hej!<3
(Viktoria) Händer ikväll yoa?
(Sara) Feeeeest! Bara chill, ehjå!
(Viktoria) härligt!
(Sara) Själv?
(Viktoria) Lilla hora, ska ju fan va med dig;) Men.. asså anders har fest, vi drar till den. Sygge ska vara där. Måste fan få han. Snälla vi åker till han!!
(Sara) Jaja.. då kan jag prata med anders, lika bra!
(Viktoria) Bra! fett nära dig jue! Han bör på götagatan, två lägenheter imellan er.
(Sara) Vet.. men kom till mig.. fem, fyra?
(Viktoria) Okej, ska bara förbi utköparen, hare puss!

Sara loggar ut från msn. Anders ikväll. Vad ska hända.. Vafan kommer hända?

| | Kommentera |
Upp