Kapitel 16 » Du&jag

SLUTET AV APRIL

Den tiden, den tiden hon hade chansen att vara bara med Anders, men helt enkelt.. Nu är det snart sommar, och valborg är om en dag.
Sara känner sig ensam, ingen tar hand om henne. Innan vårterminen hade börjat hade hon blivit hotad av sin expojkvän, vilket hon inte mådde bra av. Hon var fast med han, även om hon ville ha Anders. Vad skulle hon göra? Han är så mycket starkare än henne. Men till slut hitta han en annan brud som var "så mycket snyggare och bättre i sängen". Gamla anledningen att göra slut med tjejer, det simpla.
"Jag vill inte ha dig, jag hitta en bätte hora". Istället för att vara ledsen blev hon glad, hon gick fram till Anders en dag. Berätta allt, han var lite glad. Inte så värst, tills han fick ordet var Sara lycklig.
Han sa att "han inte hade känslor för henne, den tiden hon hade varit borta svagna dem".
Nu, just nu har hon ingen. Brukar gå lätt över killar, men Anders.. Den killen ville hon ha, den kille ville hon verkligen ha. Varje dag önskar hon bara att han.. Han kommer tillbaka till henne. Hälsar till henne på korridorrerna, även om hon sagt massor med dåligt. Säger till han att hon inte heller tycker om han, till han. Men.. det gör hon, och det har hon svårt att acceptera.

Så nu är hon påväg till Alexi, hon ska ha en mysig filmkväll. Såklart ska en kille som Alexi har fixat åt Sara. Men hoon verkar inte vara intresserad av en gangster med kepan bak, och en snus grop i käften. Nej usch. Det vill hon inte ha. Hon har redan sagt det till Alexi, men såklart lyssnade inte hon på henne. Så Sara hade inget val. Var väl "tvungen" att hångla med han, hon var väl "tvungen" att sitta bredvid han. Så Alexi skulle tro att Sara har gått över.
Hon öppnar dörren, där står den dära "snus-jocke" med snus i käften. Sara blir bara äcklad, han har gula tänder, smutsiga kläder och ler som ett pervo. Hon fatta inte att hon skulle ens sitta bredvid han. Och kanske känna hans snusgrop? Sara ler åt han, ger han en kram. Han lukta faktiskt gott, inte som hon trodde. Alexi har ju som sgt ihop med Bosse. "Playern från södern". Att hon kunde få en sån lycko-träff, att få han. Det är svårt. Så många han haft, har dem nu varit tillsammans i 3 och en halv månad.
Fyra stycken hemma hos Alexi. Alexi och Bosse sitter i soffan, Sara och Joakim sitter nedanför.
Ingenting har hänt, och det börjar bli tråkigt. Jocke har fortsökt ta hennes hand, men hon tog bort den så svårt hon kände att det var nära. Men när klockan började bli elva, så slutade Sara tveka. Hon tog hans hand, för att göra han glad. Hon vände sig till han, ja.. sen hände det bara. Hon kände inte snusgropen, för den var "för högt upp". Men hon kände smaken.
"Tänk om jag spyr i hans mun?"
Stanken, eller smaken var förskräckligt äcklig. Men var kunde hon göra? Hon slutade hångla med han, sprang till toaletten och spydde. Han kommer in till toaletten.
- Fan.. hur mår du?
- Bra..
Sara lutar sig mot väggen, kryper ihop till en boll. Han sätter sig bredvid henne.
- Säkert?
Sara nickar, räcker sig lite och spollar. Sen sätter hon sig ner igen.
- Det är bara att.. jag kan inte. Jag kan verkligen inte gå över han.
- Vem?
- Anders. Det går inte, ville strula med dig för att se om jag hade slutat gilla han. Men.. det blir bara värre.
Han säger ingenting, bara den dära blicken "jag förstår". Tar hennes hand, sen säger han att han måste hem. Reser sig upp och går ut från toaletten.

VALBORG.

Sara vaknar upp på morgonen. Kollar på mobilen, inga meddelanden. Solen skinner in igenom fönstret. Hon går ner, äter lite frukost sen går hon och sätter igång datorn. Loggar in på msn, Viktoria skriver.
(Viktoria) Hej!(L)
(Sara) Hej!<3
(Viktoria) Händer ikväll yoa?
(Sara) Feeeeest! Bara chill, ehjå!
(Viktoria) härligt!
(Sara) Själv?
(Viktoria) Lilla hora, ska ju fan va med dig;) Men.. asså anders har fest, vi drar till den. Sygge ska vara där. Måste fan få han. Snälla vi åker till han!!
(Sara) Jaja.. då kan jag prata med anders, lika bra!
(Viktoria) Bra! fett nära dig jue! Han bör på götagatan, två lägenheter imellan er.
(Sara) Vet.. men kom till mig.. fem, fyra?
(Viktoria) Okej, ska bara förbi utköparen, hare puss!

Sara loggar ut från msn. Anders ikväll. Vad ska hända.. Vafan kommer hända?

| | Kommentera |

kropp&hälsa
Jag som alla andra vill ha den dära vältränade skådespeleska kroppen. Den brun-bränan och plattmage, slimade lår och ja hela rubbet.
Jag kan väl inte vara ensam om att jag tycker Jessica Alba har en av världens snyggaste kropp.
Om man vill ha den dära kroppen måste man ju tänka på vad man äter och att man tränar två gånger per vecka.


Tex, att verkligen inte godis på vardagar. Ät en gång i veckan det räcker.
Sen så kan du träna på gym, lårlyfting och rump-grejs, haha suger på vad att veta vad orden heter. Gör också typ 30 situps innan du går och lägger dig, det gör jag varenda kväll. Man känner sig så bra efteråt!

Juste, chips är det man kan bli "tjockast" av. Det innehåller väldigt mycket fett och salt. Salt är bra för kroppen.. men inte om du tar för mycket. Fast fett är ju bra, men inte chips fett.

Jaja, nog om det. Om du vill ha kroppen dags att börja bygga upp den då. Innan det är försent.
| | 2 kommentarer |

Kapitel 15 » Du&jag

Den doften, bara han har. Har hon fortfarande kvar, kramarna. Dem var så sköna. Hans ödmjukhet, kan man träffa någon bättre kille?
Sara ligger på söndags kvällen, tänker på vad som hände i helgen.
Mycket folk var det i lokalen bredvid Johns place. Kring 35st? Men ändå kände det som om det bara var Sara och Anders. Kalla timmar, alla minutrar, alla sekundrar. Hon räkna ner allt, minns allt i deltalj.
Fredagen när dem kom dit hade dem en fest, Sara drack ingenting. Hon kände bara att alla kunde gå bort därifrån, så bara hon kunde vara men han. Stanna allt, gå fram till han.

Fredagen undvek de varandra, ingen av dem pratade med varandra. Sara ville bara göra han avudsjuk, hon ville bara att han skulle komma fram till henne. Men istället blev det att dem undvek varandra, och dem båda blev besvikna. Han ringde henne när hon var påväg hem för hon ville inte stanna kvar där när ingen var med henne.
Orden lätt, orden kom ut ur munnen. Han sa varför hon undvek han. Men tillslut sa han att hon skulle komma tillbaka.
Mötes utanför lokalen, pratade igenom allt. Kändes helt okej.
Lördagen var den underbaraste dagen i Saras liv än så länge. Dem såg film med John och Viktoria. Viktoria och John satt och hångla medans Sara och Anders log till varandra, sa inget utan.. Ni vet det dära blyga leendet. Så log dem till varandra. Höll bara lätt om henne med ena armen runt hennes axel.
Det var skönt att inte bara börja hångla, utan tog det mer sakta. Sara gillade tackten.
Efter en stund tog Vikoria Johns hand och dem gick ner till källaren.
Fortfarande hade inget hänt dem, satt fortfarande och kollade på filmen. Ensamma i ett rum, vad kan hända? Vad kan inte hända?
Dem gick upp på övervådningen tillsammans och pratade som vänner. Helt normalt. Sara hade inte förväntat något. Det var det som hände på lördagen. Tog allt sakta och säkert.
Söndagen följde Sara Anders hem till han. Ingen var hemma hos han, vilket var jätteskönt. Då kunde hon säga vad hon ville utan att någon skulle störa. Dem såg film i hans rum.
Även om inte Sara ville att det skulle hända något, hände så mycket. Kändes som om dem var tillsammans. Efter fyra tiden tog Sara bussen hem till slussen.

Nu ligger hon där, tänker på vad som hände hela helgen. Hon ångrar ingenting, allt var bra. Ler för sig själv.
" Har jag fått han? Ge mig ett tecken "
Tar mobilen i handen och börjar skriva ett sms till Anders.
"Vad ska jag säga? wow, du får mitt hjärta att dunka dubbelt. Jag gillar dig så jävla mycket, finns inte ord. kommer alltid ha känslor för dig, det vet du. men jag vill bara att jag ska vara din och du min.."
Inte ens nervös när hon skrev smset. Kände att det kändes bra om han fick veta det. Mobilen låter till. Han har svarat.
"Jag vet inte.. kommer inte alltid finnas där när du behöver mig, kommer inte alltid vara den superkille jag är nu. men jag gillar dig, men jag vet inte om jag vill att jag ska vara din.."
Besvikna blicken, men hon gav inte upp.
" Sagt det till dig i verkligheten också. men du behöver inte välja, du behöver inte ha mig. men vill bara säga att jag älskar dig"

Hon visste att det inte skulle bli dem tillslut, för dem var inte dem som skulle få det bra tillslut. Det visste Sara, men ändå föll hon för han. Vad ska man göra när man faller för den.

Vaknar på morgonen, går ner för trappan. Äter ingen frukost, hon åker direkt till skolan. Går förbi en del där det går inåt. Hon blir dragen, inte berädd var hon heller. Så hon skriker, men en hand sätter för hennes mun. Vet inte vem det är. Den anonyma personen gör så att hon vänder sig om ger henne en snabbt kyss. Sara öppnar ögonen.
"Jesper?! JESPER?!
Hon hoppar ifrån han.
- Vafan Jesper?
- Kan inte sluta tänka på dig, och mina kompisar säger att du gillar en kille. Det måste vara mig.
- Vafan? Nej, släpp mig och gå vidare.
Vänder klacken emot honom, hinner bara gå ett steg innan han drar henne grymt hårt till han så hon gör illa sig.
- Vafan vad det bra för?
Han ger henne en ilsken blick. Går närmre henne så hon inte kan backa för det är en vägg bakom henne.
- Om du säger att jag inte är din ligger du i helvetet. Du ska älska mig? Fatta, helvete om du gör slut jävla slyna.
Spottar på sidan av henne.
Hon står där ensammen i hörnet.
"Jag&Jesper?"

| | Kommentera |
Upp