Update från HP - 06.21

Gott nytt år vänner! Här sitter jag ganska pigg på jobbet med en tekopp i handen. Vi har inte mycket att göra dessa dagar när typ resten av världen är lediga. Så jag sitter här, nästintill själv, på kontoret och lyssnar när en holländare dricker cola till frukost. Längtar tills Bea och Felix kommer så jag har någon att umgås med. Hur som helst, nytt år om några timmar! Tiden går fort när man har roligt. Jag tror att 2016 kommer bli lite bättre, har haft den känslan ett tag nu. Hoppas ni har ett roligt firande - ni ser mig på jobbet i alla fall.
 
vardag | | Kommentera |

favoritland

Vet ni vad jag hatar mest? Nä kanske inte men: laga mat, handla, packa upp en resväska och städa. Oj, okej verkar som att jag ogillar allt som har med måsten att göra. I alla fall, har gjort allt det idag OCH rest hem till Irland. Effektiv dag. Har saknat mitt hem så mycket, älskar Irland mer än vad jag trodde. Hör på, det ska bli kul att jobba imorgon! Träffa alla kollegor och skratta, dock saknas Johannes som börjar på måndag, den tönten (och anita!!). Nu lyssnar jag på the beatles och ska strax slå på filmen "Selma". Det är storm här, men det är ganska mysigt, så länge det inte blir översvämningar. 
 
vardag | | Kommentera |

black and white throwback

Alltså balen! Kanske den värsta dagen under hela studentveckan, haha. Inte på grund av sällskapet eller min bästa baldejt, utan mer att vara i centrum och se bra ut hela tiden. Dagen efter satt jag, sara och ebba i min soffa, nästan grät för att vi mådde så dåligt över alla bilder som togs. Jag minns att jag inte klarade av att kolla på bilderna, men nu 6 månader efter, var de inte så hemska. Fast fortfarande, var spritfet efter typ mer än en månad av festande, då blir man inte en modell precis. Hur som helst, nu är julen över och snart även min semester. Åker till stockholm imorgon och får äntligen vara med olivia som har inte träffat på två veckor. På tisdag åker jag hem till Dublin. Ska jobba hela veckan ut = inget festande för mig på nyår. Kan dock vara skönt att vara för första gången på 5 år nykter på nyår. Det jag vill ska hända 2016: starta upp ett företag, flytta till ett nytt land, tågluffa och bli galet kär, och att det ska vara ömsesidigt.
 
vardag | | Kommentera |
Upp