every goodbye means a new hello

Nu har Sofia åkt. Tomt. Saknar henne redan. Vad har jag gjort de senaste dagarna? Tränat och kämpat mig igenom en ganska jobbig jobbvecka. Var tvungen att jobba över idag så har ingen energi kvar till att träna. Imorgon ska jag säga till chefen att jag ska sluta. Saken blev ännu värre när en av mina vänner på jobbet sa att min chef har skrytit om mig till alla hennes kollegor "she is excellent!". Hatar att göra folk besvikna, helst vill jag att alla ska vara glada och nöjda, men som min kollega sa "du måste vara självisk i dessa situationer". Sure. Imorgonkväll åker jag till flygplatsen och hämtar upp min mamma som ska vara här i helgen. Vilket också betyder att jag är ledig på fredag, lycka! Okej, håll tummarna för mig imorgon? 
 
vardag | | Kommentera |

The weekend

Vad bra Sofia att du kommer under mina sista veckor här i Dublin, du har fått mig att se mycket saker som jag tidigare inte funnit intresse av. Det är lätt att tycka staden man bor i är tråkig och ful, Dublin har varit ointressant för mig i flera månader nu. Vardagen tar över. Dessutom gillar jag Irland, allt utanför Dublin, vilket har gjort att jag har underskattat självaste huvudstaden. Ja rättare sagt, min nuvarande hemstad. Jag har rest runt i landet istället för att se självklara sevärdigheter i Dublin. Så tack Sofia för att du kom och drog med mig, det behövs verkligen. Denna helg har jag sett staden på ett annat sätt, och det är jag dig evigt tacksam. Kanske jag kommer sakna Dublin ändå, ett år går så fort, eller att tiden går så fort i allmänhet skrämmer mig. Fast samtidigt är jag rätt klar med detta land, och stad. Dags att göra något nytt. Vad? Oj fråga mig inte, jag har ingen aning. 
 
vardag | | Kommentera |

såhär gott var det igår

Saknar redan mina tjejer och häng 24/7, och det är inte ens 24 timmar sedan jag sist såg dem. Jag är så taggad till att flytta nu, att jag inte ens hade en längtan tillbaka hem till Dublin är ett tecken. Dock när jag landade i Dublin bjöd staden på 17 plusgrader och strålade sol. Så idag har jag varit ute på en pw i 2h, tränat på gymmet, gjort matlådor och städat mitt rum. Imorgonkväll kommer Sofia äntligen hit, det ska bli riktigt kul! Om man kan lita på väderprognoserna ska det vara sol resten av veckan, håller tummarna! Två arbetsdagar kvar innan helg... Har lite ångest att berätta till chefen att jag ska sluta, men jag känner att det är precis det jag vill. Ps. Victoria Secret påsen var på min säng när jag kom hem (20års present), bästa Olivia. Dig älskar jag så mycket.
 
vardag | | Kommentera |
Upp