Pink + White

Frankie, kolla bara så fin han är. Hans låtar spelas när jag ska till jobbet, när jag ska hem från jobbet, på gymmet, på vägen hem från gymmet, duschen, påväg till julia, innan jag ska sova. Blir faktiskt aldrig less. Gör inte så mycket på vardagarna, ni vet redan vad jag gör pga det är mina vänner som läser detta hehe. Jag jobbar, tränar och är med julia. Kom precis hem från henne. Vi har checkat av USA-valet och nu vet jag inte om jag kommer kunna somna inatt. Trots att jag behöver sömn. Men är lite för nervös för att kunna somna.
 
vardag | |
#1 - - Elin:

Hej Maja! Jag ha läst din blogg en lång tid. Vet att du haft en del förhållanden och till min fråga, hur överlever man ett break up? Jag blev just dumpad och gråter hela tiden. Har du några tips? Ha det bäst. Du är underbart vacker!

Svar: Hej Elin! Vad glad jag blir att du fortfarande läser den. Trots att jag inte är världens bästa på att uppdatera. Ja hur överlever man ett breakup. Jag själv har alltid varit den som har avslutat ett förhållande men bara för det betyder det inte att det är lätt. Det är svårt att såra en person man verkligen älskar, fast samtidigt inte älskar någon så mycket att kunna vara kvar med den. Jag har dock tyckt om någon som inte har känt desamma, och jag skulle väl kunna jämföra den jobbiga perioden med din. Det handlar om att göra saker, konstant hitta på något, låta hjärnan ligga på högvarv, och faktiskt tänka "jag är bättre utan dig" - för sanningen är att ni var inte meant to be, och kommer aldrig vara det. Lika bra att gå över hela grejen. Det bästa är dock om killen är största idioten för då är det lättare att inse vilken bättre person man själv är. Lev med huvudet högt och var inte hemma, ligg inte själv utan ut! Gå ut! Träffa nya människor. Varför inte bara dra, flytta, om det fungerar i vardagen. Breakups suger, men titta på oss alla som har gått igenom det: vi överlever. Och vet du vad jag har hänt mig efter varje breakup? Jag har alltid träffat en bättre kille efteråt.
Puss och kram, glöm inte att we run the world.
Maja furtenbach

Upp